Chateau la Valetanne

75.00 DKK

Chateau la Valetanne

75.00 DKK

Anvendte druer.

Grenache. Druen har et lavt syre indhold. Den er fyldig og har gode tanniner. Druen tilfører vinen en aroma af hvid peber, lakrids, ribs, kirsebær, blåbær og svesker. Den giver vinen god krop, og en relativ høj alkohol procent og en elegance og varme.

Syrah. Druen er kendt for sin aroma af mørkerøde frugter. Violer,kirsebær, vilde ribs og brombær. Den giver en karakterfuld rosè med fine tanniner og fremhæver smagen af krydderurter, sort peber, lakrids, trøffel, vanilie og tobak.

Cinsault. Druen har en fin kryderet stil. Den er meget frisk, og har en duft af jordbær. Trods sin lethed og elegance fornemmer man også en fedme og rundhed i druen.

Carignan. Druen er rig på tanniner og fremkalder en smag af svesker, hindbær, røg og grannåle. Den har et højt høstudbytte og tilfører vinen god syre. Druen er ubetinget bedst, når stokkene er ældre end 50 år. På Chateau la Valtanne er stokkene fra 1955.

 

Varenummer (SKU): 100 Varekategori:

Chateau la Valetanna vandt guld ved den franske konkurrence CRVF. Vinen har meget frugt aroma og en duft af eksotiske frugter

Serveres kølig

Yderligere information

Drue(r)

, , ,

Alkohol (%vol.)

Antal Flasker

Årgang

Indhold (cl.)

God til

, , ,

Område

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chateau la Valetanne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *